Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Price
5 189
Gamintojas

Aksesuarai

Specialūs pasiūlymai

Aksesuarai

Daugelis slidinėjimo aksesuarų yra būti norint mėgautis šią žiemos pramogą. Slidinėjant privalu yra galvos apsauga - šalmas, taip pat dubens apsauga, nuo vėjo ir saulės jus apsaugos slidinėjimo akiniai, taip pat nepamirškite kelių apsaugų, o savo slidinėjimo inventoriumi galite pasirūpinti įsigyję specialius slidžių arba snieglenčių dėklus.

Aksesuarai Yra 310 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Šalmai

    Slidinėjant, šalmas - svarbiausia slidininko apsauga. Renkantis šalmą, suteikite pirmenybę komfortui, šalmas turi nespausti ir atitikti jūsų galvos formą. Slidinėjant galvos apsauga būtiniausia apsauga, kurią privalo tūrėti kiekvienas užsiimantis kalnų sldinėjimo sportu. 

  • Slidinėjimo apsaugos

    Jauskitės saugūs slidinėdami ir nebijokite nukristi. Jei slidinėjate, nesvarbu slidėmis ar snieglente, esate patyręs ar naujokas, bet kritimų greičiausiai neišvengsite. Naudokite dubens, kelių ar alkūnių apsaugas, kurios nukritus apsaugos šias vietas. Mūsų parduotuvėje visada rasite didelį pasirinkimą apsauginių šortų, nugaros apsaugų, riešo apsaugų, kelių ir alkūnių apsaugų.

  • Slidinėjimo akiniai

    Slidinėjimo akinai patogus slidinėjimo aksesuaras, kuris padeda jums išvengti prastų oro sąlygų sldinėjant. Slidinėjimo akiniai apsaugo jūsų akis nuo vėjo ir lietaus, šie akiniai pagerina reljefo matomumą slidinėjant kalnuose, apsaugo jūsų akis nuo UV spindulių ir ventiliuoja ora esantį juose. 

  • Saulės akiniai

    Saulės akiniai dar vienas puikus pasirinkimas slidinėjant, turi apsaugą saulės ir saugo nuo vėjo. Šie saulės akiniai puikiai tinka slidinėjant esant šiltesnėms oro sąlygoms.

  • Slidžių dėklai

    Slidžių dėklai, padės jums apsaugoti savo slidinėjimo inventorių žiemos atostogų metu. Dėklai patogus būdas, gabenti savo inventorių vykstant žiemos atostogų, ypač kai į vieną dėklą galite sutalpinti slidžių batus, slides ir netgi slidinėjimo šalmą.

  • Slidžių vaškas

    Anksčiau ar vėliau iškyla klausimas: kodėl slides reikia vaškuoti?
    Kodėl to reikia, atsakymas būtų toks: leidžiantis nuo kalno tarp slidžių ar snieglentės pagrindo ir sniego susidaro trintis, sniegas pradeda tirpti ir plauti vaško sluoksnį, trintis didėja, o slidės lėtėja. Todėl slidžių vaškavimas yra privalomas, norint kad slidės neprarastų savo paskirties.

puslapyje
Rodoma 133 - 144 iš 310 dalykų
Rodoma 133 - 144 iš 310 dalykų