Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Price
9 400
Gamintojas

Snieglenčių inventorius

Snieglenčių inventorius

Iš viso snieglenčių inventorius - būtiniausi snieglentininko atributai yra snieglentė, snieglenčių apkaustai ir snieglenčių batai. Snieglentės ilgį turėtumėte rinktis panašiai su pečiais, o snieglentės tipą pagal savo poreikį ar darysite su ja triukus, tiesiog leisitės nuo kalno ar norite universalios freeride snieglentės. Visada atkreipkite dėm...

Iš viso snieglenčių inventorius - būtiniausi snieglentininko atributai yra snieglentė, snieglenčių apkaustai ir snieglenčių batai. Snieglentės ilgį turėtumėte rinktis panašiai su pečiais, o snieglentės tipą pagal savo poreikį ar darysite su ja triukus, tiesiog leisitės nuo kalno ar norite universalios freeride snieglentės. Visada atkreipkite dėmėsį tiek į snieglentės, tiek į snieglenčių batų minkštumą.  

Daugiau

Snieglenčių inventorius Yra 146 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Snieglentės

    Snieglentės pagrinde būna dviejų tipų - "freeride" arba "freestyle" snieglentės, tad rinktis snieglentę turėtumėte pagal tai, ką planuojate su ja veikti: ar daryti triukus "box'uose" ar vystyti didesnius greičius. Taip pat rinkdamiesi snieglentę turi atkreipti dėmėsį į jos ilgį ir nepamiršti snieglentės kietumo.  

  • Snieglenčių batai

    Kad snieglenčių sportas, jums būtų malonumas, kruopščiai pasirinkite snieglenčių inventorių ir snieglenčių batus. Snieglenčių batai turi atitikti jūsų esamą dydį. Pagal snieglentės batų dydį, turėtumėte rinktis ir snieglentės apkaustų dydį. Taip pat nepamirškite suderinti snieglentės apkaustų minkštumo su snieglentės batų minkštumo. 

  • Snieglenčių apkaustai

    Snieglenčių apkaustai - sujungia jūsų sniegletės batus su pačia snieglente. Sniegletės apkaustai turi atitikti jūsų snieglentės ir snieglentės batų minkštumą, bei dydį. Didesnių pedų savininkai dažnai renkasi snieglentės pažymėtas "W" raide, kas reiškia "wide", t.y. snieglentės plotį per liemenį, kad snieglentės lenkimo metu, jūsų snieglenčių batai, priekyje, neliestų žemės. 

puslapyje
Rodoma 25 - 36 iš 146 dalykų
Rodoma 25 - 36 iš 146 dalykų