Prekių filtras

Price
1 469
Gamintojas
Daugiau... Mažiau

Longboardai, Riedlentės, Mini boardai.

Specialūs pasiūlymai

Longboardai, Riedlentės, Mini boardai.

Longboardai, riedlentės, penny board'ai ir cruizeriai - tai turbūt jau neatsiejamas vasaros atributas. Kiekvienas riedlentės tipas skirtas kitokiam riedėjimui, longboardas - įveikti didesnius atsumus greičiau, riedlentė suteiks triukų laisvę ir manevringumą, o penny board'ai ir cruizeriai - miesto riedlentės, kurios yra gan kompaktiškos, lengvos...

Longboardai, riedlentės, penny board'ai ir cruizeriai - tai turbūt jau neatsiejamas vasaros atributas. Kiekvienas riedlentės tipas skirtas kitokiam riedėjimui, longboardas - įveikti didesnius atsumus greičiau, riedlentė suteiks triukų laisvę ir manevringumą, o penny board'ai ir cruizeriai - miesto riedlentės, kurios yra gan kompaktiškos, lengvos, skirtos įvairiems paviršiams, tiek mieste tiek parke.

Daugiau

Longboardai, Riedlentės, Mini boardai. Yra 747 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Longboardai

    Lonboardas - ilgesnis riedlentės variantas kurio paskirtis padėti jums įveikti didesnius atstumus greičiau. Longboardai yra keletos rūšių, pintail'ai skirti pradedantiesiems, twintip'ai suteikia daugiau stabilumo didesniame greityje ir mažesnė longboardo versija - kruizeris, kruizeris skirtas reidėti mieste, nes yra kompaktiškesnis mažesnis ir manevringesnis, nei longboardas. Longboardai pasižymi išskirtiniais ir įvairiais dizainais, kad riedėtumete ne tik gerai ir kokybiškai bet ir stilingai.

  • Riedlentės

    Riedlentės - daugiausiai paplitusios tarp jaunimo! Mėgstantiems triukus, manevrus ir parkus riedlentė puikus variantas. Su riedlentė jums niekada nebus nuobodu, o ir adrenalino niekada netrūks. Riedlentės itin manevringos, paslankios ir minkštos, kad triukus tiek mokytis tiek atilkti būtų kuo patogiau ir lengiau, tad jeigu mėgstate judrų riedėjimą ir didžiąją laiko dalį planuojate praleisti rampiniuose parkuose, rinkitės riedlentę. 

  • Penny board

    Penny board'as - tai plastikinis, mažesnis ir lengvesnis cruizeris - miesto riedlentė. Kuri puikia tiks ir jūsų vaikams, nes yra mažos ir itin kompaktiškos, tiks įvairiems pasivažinėjimams, tiek parkuose, tiek mieste. Universali, kompaktiška ir dažnai ryškių spalvų plastikinė riedlentė - penny board'as.

  • Riedlenčių dalys

    Net pačios kokybiškiausios reidlentės, su laiku susidevi, nudyla ratukai, reikia keisti guolius, o gal jūs tik norite atsinaujinti ir pavyzdžiui išbandyti šviečiančius riedlentės ratukus arba naują grip tape'ą, o gal jum trūkstą pagrindinio rakto? Turime visko, įvairiausių guolių, įvairaus kietumo ratukų ir spalvočiausių grip tape'ų, belieka tik išsisirinkti!

puslapyje
Rodoma 25 - 36 iš 747 dalykų
Rodoma 25 - 36 iš 747 dalykų