Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Gamintojas
Slidžių ilgis nuo-iki (pažymėti varnele)
Daugiau... Mažiau
Batų dydis (Pažymėti varnele)
Daugiau... Mažiau

Kalnų slidinėjimas

Specialūs pasiūlymai

Kalnų slidinėjimas

Kalnų slidinėjimas - viena populiariausių žiemos sporto šakų, mėgstantiems atostogas kalnuose ar aktyvų laisvalaikio praleidimo būdą. Kalnų slidinėjimas, puiki žiemos pramoga bei sportas. Slidinėjimas jums teiks malonumą tik pasirinkus teisingą slidinėjimo inventorių, slides, slidinėjimo apsaugas ir slidžių batus.

Kalnų slidinėjimas Yra 1026 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Slidžių inventorius

    Slidinėjimo inventorius pats svarbiausias aspektas, norint mėgautis šiuo žiemos sportu. Pasirinkti teisingas, jūsų sugebėjimus atitinkančius , slides ir slidžių batus reikia itin kruopščiai, nes net menkiausias diskomfortas gali sugadinti jūsų atostogas kalnuose. Slidžių apkaustai turi būti atitinkamai sureguliuotos pagal jūsų slidinėjimo batus ir jūsų svorį. 

  • Aksesuarai

    Daugelis slidinėjimo aksesuarų yra būti norint mėgautis šią žiemos pramogą. Slidinėjant privalu yra galvos apsauga - šalmas, taip pat dubens apsauga, nuo vėjo ir saulės jus apsaugos slidinėjimo akiniai, taip pat nepamirškite kelių apsaugų, o savo slidinėjimo inventoriumi galite pasirūpinti įsigyję specialius slidžių arba snieglenčių dėklus.

  • Slidinėjimo apranga

    Slidinėjimas turbūt neįsivaizduojamas be slidininko aprangos. Termo rūbai ir termo kojines, vieni būtiniausių slidininko aprangos aspektų, taip pat slidininko pirštinės ir pošalmiai padės jums nesušalti besimėgaujant šia žiemos pramoga. Ši apranga būna pagaminta specialiomis termoreguliacinėmis technologijomis. Kurios neleidžia jums sukaisti ir išgarina susidariusią drėgmę.

  • Lygumų slidinėjimas
puslapyje
Rodoma 217 - 228 iš 1026 dalykų
Rodoma 217 - 228 iš 1026 dalykų