Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Gamintojas

Riedėjimas

Specialūs pasiūlymai

Riedėjimas

Kad vasara prabėgtų taip pat aktyviai, kaip žiemos sezonas rinkitės riedėjimą! Riedučiai, paspirtukai, longboardai, riedlentės ir cruizeriai! Riedučiai pradedantiesiems, riedučiai freestyl'ui, riedučiai vaikams! Paspirtukai laisvalaikiu, triukiniai paspirtukai, netgi triukiniai elektriniai paspirtukai, turime netgi tokių! Be to turime platų atsa...

Kad vasara prabėgtų taip pat aktyviai, kaip žiemos sezonas rinkitės riedėjimą! Riedučiai, paspirtukai, longboardai, riedlentės ir cruizeriai! Riedučiai pradedantiesiems, riedučiai freestyl'ui, riedučiai vaikams! Paspirtukai laisvalaikiu, triukiniai paspirtukai, netgi triukiniai elektriniai paspirtukai, turime netgi tokių! Be to turime platų atsarginių dalių asortimentą, riedučių stabdžiai, atsarginiai ratukai riedlentėm, guoliai ir kita.

Daugiau

Riedėjimas Yra 4393 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Riedučiai

    Važinėjimas riedučiais – puikus laisvalaikio praleidimo būdas ir sportuotas, kurio metu dirba visas kūnas, tokiu būdu pagerėja kraujo apytaką, bei dailėja laikysena. Tai puikus vasaros sportas. Mes turime platų pasirinkimą įvairaus lygio riedučių. Vieninteliai Lietuvoje prekiaujame itin aukštos kokybės "Flying Eagle" riedučiais.

  • Longboardai,...

    Longboardai, riedlentės, penny board'ai ir cruizeriai - tai turbūt jau neatsiejamas vasaros atributas. Kiekvienas riedlentės tipas skirtas kitokiam riedėjimui, longboardas - įveikti didesnius atsumus greičiau, riedlentė suteiks triukų laisvę ir manevringumą, o penny board'ai ir cruizeriai - miesto riedlentės, kurios yra gan kompaktiškos, lengvos, skirtos įvairiems paviršiams, tiek mieste tiek parke.

  • Paspirtukai

    Paspirtukai - pastaruoju metų visiškas vasaros hitas! Elektriniai, laisvalaikio ar triukiniai paspirtukai užkariauja mūsų gatves. Kodėl? Paspirtukas tai lengviai valdoma transporto priemonė kuri padės jums nukeliauti iš taško A į tašką B, be didesnių pastangų, juk jum tereikia atsispirti. Paspirtukas daug stabilesnis ir lengviau valdomas, nes turi vairą priekyje, tai puiki transporto priemonė, tiek keliaujant mieste, tiek laisvalaikiui parke.

  • Aksesuarai

    Aksesuarai - tai riedučių, riedlenčių, longboardų bei paspirtukų atsarginės dalys, apsaugos, šalmai, specialios riedėjimo kojinės, įrankiai inventoriaus remontui, papildomi stabdžiai riedučiams ir kita. Taip pat turime kuprinių kurios turi specialias kišenes riedučiams ir paspirtukų krepšelių susidėti būtiniausiams dalykams.

  • Pačiūžos

    Pačiūžos - tai dar vienas žiemos sporto atributas. Pačiūžos būna keletos rūšių: laisvalaikio, figūrinės arba ledo ritulio. Laisvalaikio - skirtos ledo arenoms, čiuožinėti užšalusiais tvenkiniais, figūrinės pačiūžos skirtos sukinėtis ir šokinėti ant ledo, todėl yra lengvesnės ir tikslesnės  su dantukasi priekyje geresniam sukibimui.

  • BMX Dviračiai

    Dviračiai BMX

puslapyje
Rodoma 2293 - 2304 iš 4393 dalykų
Rodoma 2293 - 2304 iš 4393 dalykų