Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Price
2 79
Gamintojas

Snieglenčių apranga

Specialūs pasiūlymai

Snieglenčių apranga

Slidinėjimas turbūt neįsivaizduojamas be slidininko aprangos. Termo rūbai ir termo kojines, vieni būtiniausių slidininko aprangos aspektų, taip pat slidininko pirštinės ir pošalmiai padės jums nesušalti besimėgaujant šia žiemos pramoga. Ši apranga būna pagaminta specialiomis termoreguliacinėmis technologijomis. Kurios neleidžia jums sukaisti ir ...

Slidinėjimas turbūt neįsivaizduojamas be slidininko aprangos. Termo rūbai ir termo kojines, vieni būtiniausių slidininko aprangos aspektų, taip pat slidininko pirštinės ir pošalmiai padės jums nesušalti besimėgaujant šia žiemos pramoga. Ši apranga būna pagaminta specialiomis termoreguliacinėmis technologijomis. Kurios neleidžia jums sukaisti ir išgarina susidariusią drėgmę.

Daugiau

Snieglenčių apranga Yra 128 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Pirštinės

    Slidinėjant su snieglente, dažnai krentame ir labai dažnai krentame rankomis į sniegą, todėl pasirūpinti rankų apsauga - pirštinėmis, yra būtina. Rankas saugoti nuo šalčio itin svarbu, slidinėjimo pirštinės ne tik sušildys jūsų rankas, bet ir apsaugos jas nuo galimų sužeidimų nešant snieglentė. Slidinėjimo pirštinės pasižymi ypatinga apsauga nuo šalčio ir yra greitai džiūstančios.

  • Pošalmiai

    Jeigu su šalmu jums vis dar šalta, pošalmis suteiks papildomos šilumos jūsų galvai, slidinėjant. Pošalmiai gaminami iš ypatingų medžiagų, kurios neleis jums suprakaituoti, bet kartu ir jus šildys. Pošalmiai palaiko šilumą ne tik po šalmu, bet ir šildo jūsų kaklą bei veidą.

  • Termo rūbai

    Terno rūbai - nepamainomas žiemos sportininko atributas. Besimėgaujant žiemos sportu ypač svarbu yra nesušalti, termo rūbai jums padės išspręsti šią problemą. Šie rūbai pagaminti iš specialių medžiagų, kurios leidžia jūsų kūnui kvėpuoti, bet kartu ir palaiko šilumą. Todėl slidinėjant snieglente šie rūbai turėtų jums suteikti maksimalią šilumą ir komfortą.

  • Slidinėjimo kojinės

    Slidinėjant norinti išgauti maksimalų komfortą pasirūpinkite ne tik, termo rūbais, bet ir specialiomis slidinėjimo kojinėmis. Jos nors ir nėra ypatingai storos, kaip tarkim vilnonės kojinės, bet puikiai apsaugos jūsų kojas nuo šalčio slidinėjant, nes dažniausiai turi drėgmės išgarinimo funkciją, kuri pasirūpina, kad jūsų kojos nesudrėktų ir nesušaltų.

  • Multifunkcinės skaros

    Multifunkcinės skarelės - apsauga jūsų kaklui ir gerklej, kad po dienos sldinėjimo, kitą rytą, jūsų žiemos atostogų, nesugadinti peršalimas. Jas galite dėvėti kaip kaklaskares, slidinėjimo pošalmį ar kepurę. Multifunkcinės skarelės gaminamos iš specialių medžiagų, kurios pasižymi termoreguliacinėmis savybėmis, neleidžia jums sukaisti ar sušalti slidinėjimo metu .

puslapyje
Rodoma 85 - 96 iš 128 dalykų
Rodoma 85 - 96 iš 128 dalykų