Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Price
2 189
Gamintojas

Slidinėjimo aksesuarai

Specialūs pasiūlymai

Slidinėjimo aksesuarai

Slidinėjimo aksesuarai netik pagyvins jūsų įvaizdį, bet ir padės jums apsisaugoti slidinėjant. Daugelis slidinėjimo aksesuarų yra būti norint mėgautis šia žiemos pramogą. Slidinėjant privalu yra galvos apsauga - šalmas, taip pat dubens apsauga, nuo vėjo ir saulės jus apsaugos saulės arba slidinėjimo akiniai, taip pat nepamirškite kelių apsaugų, ...

Slidinėjimo aksesuarai netik pagyvins jūsų įvaizdį, bet ir padės jums apsisaugoti slidinėjant. Daugelis slidinėjimo aksesuarų yra būti norint mėgautis šia žiemos pramogą. Slidinėjant privalu yra galvos apsauga - šalmas, taip pat dubens apsauga, nuo vėjo ir saulės jus apsaugos saulės arba slidinėjimo akiniai, taip pat nepamirškite kelių apsaugų, o savo slidinėjimo inventoriumi galite pasirūpinti įsigyję specialius slidžių arba snieglenčių dėklus.

Daugiau

Slidinėjimo aksesuarai Yra 514 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Slidinejimo akiniai

    Slidinėjimo akinai patogus slidinėjimo aksesuaras, kuris padeda jums išvengti prastų oro sąlygų sldinėjant. Slidinėjimo akiniai apsaugo jūsų akis nuo vėjo ir lietaus, šie akiniai pagerina reljefo matomumą slidinėjant kalnuose, apsaugo jūsų akis nuo UV spindulių ir ventiliuoja ora esantį juose.

  • Saulės akiniai

    Saulės akiniai dar vienas puikus pasirinkimas slidinėjant, turi UV apsaugą saulės ir saugo nuo vėjo. Šie saulės akiniai puikiai tinka slidinėjant esant šiltesnėms oro sąlygoms.

  • Slidinėjimo šalmai

    Užsiimant slidinėjimo sportu, šalmas - svarbiausia slidininko apsauga. Renkantis šalmą, suteikite pirmenybę komfortui, šalmas turi nespausti ir atitikti jūsų galvos formą, bei neturi būti per didelis, kad smūgio metu nenukristu. Slidinėjant nesvarbu snieglente ar slidėmis galvos apsauga būtiniausia apsauga, kurią privalo tūrėti kiekvienas užsiimantis šiuo žiemos sportu.

  • Pošalmiai ir...

    Jeigu su slidinėjimo šalmu jums vis dar šalta, rinkitės pošalmį arba multifunkcinę skarelę, jie suteiks papildomos šilumos, slidinėjant. Pošalmiai ir multifunkcinės skarelės gaminamos iš ypatingų medžiagų, kurios neleis jums suprakaituoti, bet kartu ir jus šildys. Jos palaiko šilumą ne tik po šalmu, bet ir šildo jūsų kaklą, gerklę bei veidą.

  • Slidinėjimo apsaugos

    Jauskitės saugūs slidinėdami ir nebijokite nukristi. Jei slidinėjate, nesvarbu slidėmis ar snieglente, esate patyręs ar naujokas, bet kritimų greičiausiai neišvengsite. Naudokite dubens, kelių ar alkūnių apsaugas, kurios nukritus apsaugos šias vietas. Mūsų parduotuvėje visada rasite didelį pasirinkimą apsauginių šortų, nugaros apsaugų, riešo apsaugų, kelių ir alkūnių apsaugų. Padėsime išsirinkti ir pakonsultuosime.

  • Pirštinės

    Slidinėjant nesvarbu snieglente ar slidėmis, dažnai krentame ir labai dažnai krentame rankomis į sniegą, todėl pasirūpinti rankų apsauga - pirštinėmis, yra būtina. Rankas saugoti nuo šalčio itin svarbu, slidinėjimo pirštinės ne tik sušildys jūsų rankas, bet ir apsaugos jas nuo galimų sužeidimų nešant snieglente ar slides. Slidinėjimo pirštinės pasižymi ypatinga apsauga nuo šalčio ir yra greitai džiūstančios.

  • Slidinėjimo įrangos...

    Slidinėjimo inventoriaus dėklai padės jums apsaugoti savo slidinėjimo inventorių žiemos atostogų metu. Dėklai patogus ir saugus būdas, gabenti savo inventorių vykstant žiemos atostogų, ypač kai į vieną dėklą galite sutalpinti slidžių  ar snieglentės batus, pačias slides ar snieglente ir netgi slidinėjimo šalmą.

  • Priežiūros priemonės

    Kad slidinėjimo įranga jums tarnautų ilgiau, reikia nepamiršti ja pasirūpinti! Slidžių ir snieglenčių servisas neatsiejamas nuo kokybiško slidinėjimo. Tačiau savo slidinėjimo inventoriumi galite pasirūpinti ir patys, įsigiję skysto vaško arba net pilna serviso rinkinį. Suplyšo snielgentės batų raišteliai, nebėda, turim naujų! Keliantis keltuvu koja slysta nuo snieglentės? Įsigykite neslystantį snieglentės padelį!

  • Termo rūbai

    Terno rūbai - nepamainomas slidininko ar snieglentininko atributas. Besimėgaujant žiemos sportu ypač svarbu yra nesušalti, termo rūbai jums padės išspręsti šią problemą. Šie rūbai pagaminti iš specialių medžiagų, kurios leidžia jūsų kūnui kvėpuoti, bet kartu ir palaiko šilumą. Todėl slidinėjant nesvarbu, snieglentė ar slidėmis šie rūbai turėtų jums suteikti maksimalią šilumą ir komfortą.

puslapyje
Rodoma 385 - 396 iš 514 dalykų
Rodoma 385 - 396 iš 514 dalykų