Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Price
7 129
Gamintojas

Laisvalaikis

Specialūs pasiūlymai

Laisvalaikis

Be slidinėjimo ir riedėjimo iventoriaus turime įvairių laisvalaikio prekių. Įvairių jėgos kaitų, šokdynių, svarmenų, turistinių kėdžių bei kilimėlių ir dar daug aksesuarų kurie padės jums sportuojant ir pagyvins bei palengvins jūsų laisvalaikį. Pas mus rasite, telefono laikiklių skirtu nešioti ant rankos, šviesą atsipindinčių liemenių, jogos kil...

Be slidinėjimo ir riedėjimo iventoriaus turime įvairių laisvalaikio prekių. Įvairių jėgos kaitų, šokdynių, svarmenų, turistinių kėdžių bei kilimėlių ir dar daug aksesuarų kurie padės jums sportuojant ir pagyvins bei palengvins jūsų laisvalaikį. Pas mus rasite, telefono laikiklių skirtu nešioti ant rankos, šviesą atsipindinčių liemenių, jogos kilimėliu ir pan.

Daugiau

Laisvalaikis Yra 44 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Kaitai
  • Šokdynės, skersiniai...

    JOGOS KILIMĖLIAI, ŠOKDYNĖS, FITNESSO prekės

    Šokinėti per šokdynę tai ko gero pati paprasčiausia, bet tuo pačiu ir pati efektyviausia kardio treniruotė. Tai yra labai naudinga – tiek norintiems numesti svorio ir sulieknėti, tiek tiems, kuriems reikia sustiprinti širdį ir pagerinti kraujagyslių tonusą. Per valandą mankštos žmogus sudegina iki 1000 kalorijų!

  • Lauko sportas

    Lauko sportas - vasarą laisvalaikį dauguma mūsų stengiasi praleisti lauke, gamtoje. Kad lauke laiką praleistumėte turiningai, siūlome jums keletą užsiėmimų, paplūdimio raketės, petankės komplektai arba patogios pripučiamos kėdės maksimaliam komfortui lauke!

  • Pačiūžos

    Pačiūžos - dar viena žiemos laisvalaikio sporto šaka. Pačiūžos būna keletos rūšių: ledo ritulio pačiūžos, figūrinės pačiūžos - skirtos dailiajam čiužimui, jos būna itin lengvos ir tikslios, skirtos triukams ant ledo, na ir laisvalaikio pačiūžos, skitos užšalusiems vandens telkiniams, ledo arenoms, renakntis šio tipo pačiūžas atkreipkite dėmėsį į jų patogumą.

puslapyje
Rodoma 25 - 36 iš 44 dalykų
Rodoma 25 - 36 iš 44 dalykų