Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Price
1 159
Gamintojas

Aksesuarai

Aksesuarai

Aksesuarai - tai riedučių, riedlenčių, longboardų bei paspirtukų atsarginės dalys, apsaugos, šalmai, specialios riedėjimo kojinės, įrankiai inventoriaus remontui, papildomi stabdžiai riedučiams ir kita. Taip pat turime kuprinių kurios turi specialias kišenes riedučiams ir paspirtukų krepšelių susidėti būtiniausiams dalykams.

Aksesuarai Yra 358 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Riedučių apsaugos

    Apsaugos reikalingos tiek žiemos sporte, tiek vasaros, ypač tik pradedant užsiimti riedėjimo sportu, juk nuo kritimų nieks nėra apsaugotas.  Svarbiausia apsauga visuose sportuose yra šalmas, tada alkūnių, kelių apsaugos ir riešinės, juk vasarą dėvime plonus ir dažnai trumpesnius drabužius, kurie palieka atviras alkūnes ir kelius, todėl juos apsaugoti yra būtina, o riešo traumos yra pačios nemaloniausios.

  • Šalmai

    Šalmas - būtiniausias bent kokio aktyvaus sporto megėjui. Riedėjimo metu išvengti traumų pavyksta retam, todėl šalmas aspaugos jus nuo traumų kritimo metu.

  • Aksesuarai

    Riedėjimo inventoriumi, riedučiais, riedlente ar paspirtuku jau pasirūpinote? Galbūt jum trūksta karabino neštis reidučiams? Ar tiesiog patogių laisvalaikio kojinių riedėjimui? Aksesuarų skiltyje rasite ir riedėjimo kojinių ir karabiną riedučiams ar net paspirtuko krepšiuką.

puslapyje
Rodoma 193 - 204 iš 358 dalykų
Rodoma 193 - 204 iš 358 dalykų