Prekių filtras

Prekių kategorijos
Daugiau... Mažiau
Price
5 189
Gamintojas

Snieglenčių aksesuarai

Specialūs pasiūlymai

Snieglenčių aksesuarai

Snieglenčių aksesuarai - kategorija į kurią įeina ne tik tokie, snieglenčių aksesuarai, kaip neslystantis padelis ar multifunkcinis rinkinys montuoti apkaustus, bet ir slidininko apsaugos, šalmas, dėklas bei akiniai. Dėklas apsaugos jūsų snieglentę nuo nepageidajamų sužeidimų jos transportavimo metu, šalmas ir slidinėjimo apsaugos, apsaugos jus,...

Snieglenčių aksesuarai - kategorija į kurią įeina ne tik tokie, snieglenčių aksesuarai, kaip neslystantis padelis ar multifunkcinis rinkinys montuoti apkaustus, bet ir slidininko apsaugos, šalmas, dėklas bei akiniai. Dėklas apsaugos jūsų snieglentę nuo nepageidajamų sužeidimų jos transportavimo metu, šalmas ir slidinėjimo apsaugos, apsaugos jus, nuo nepageidaujamų sužeidimų slidinėjimo metu. 

Daugiau

Snieglenčių aksesuarai Yra 291 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Slidinėjimo šalmai

    Užsiimant snieglenčių sportu, šalmas - svarbiausia snieglentininko apsauga. Renkantis šalmą, suteikite pirmenybę komfortui, šalmas turi nespausti ir atitikti jūsų galvos formą, bei neturi būti per didelis, kad smūgio metu nenukristu. Slidinėjant snieglente galvos apsauga būtiniausia apsauga, kurią privalo tūrėti kiekvienas užsiimantis snieglenčių sportu. 

  • Apsaugos

    Jauskitės saugūs slidinėdami ir nebijokite nukristi. Jei slidinėjate, nesvarbu slidėmis ar snieglente, esate patyręs ar naujokas, bet kritimų greičiausiai neišvengsite. Naudokite dubens, kelių ar alkūnių apsaugas, kurios nukritus apsaugos šias vietas. Mūsų parduotuvėje visada rasite didelį pasirinkimą apsauginių šortų, nugaros apsaugų, riešo apsaugų, kelių ir alkūnių apsaugų. Padėsime išsirinkti ir pakonsultuosime.

  • Slidinėjimo akiniai

    Snieglentės akiniai - sukurti apsaugoti jūsų akis nuo UV spindulių ir nepalankių oro sąlygų. Taip pat apsaugo nuo smūgių ir ventiliuoja orą esantį akiniuose. Taip pat kai kurie slidinėjimo akinių lęšiai paryškina arba pakoreguoja reljefo matomumą. 

  • Akiniai nuo saulės

    Saulės akiniai dar vienas puikus pasirinkimas slidinėjant, turi UV apsaugą saulės ir saugo nuo vėjo. Šie saulės akiniai puikiai tinka slidinėjant esant šiltesnėms oro sąlygoms.

  • Snieglenčių dėklai

    Sniegletės dėklas - padės jums apsaugoti slidinėjimo inventorių, jūsų žiemos atostogų metu. Paminkštinti dėklai neleis sužeisti jūsųs snieglentės, gabenant ją lėktuvu tarp bagažo, ar kraunant slidinėjimo invetorių į bagažinę. 

  • Snieglenčių priedai

    Savo snieglente galite pasirūpinti ir patys! Turime rinkinių snieglentės vaškavimui, multifunkcinius atsuktuvų rinkinius, apkaustų reguliavimui, neslystančių snieglenčių padelių, dirželių, raištelių ir kitų snieglentės priedų. 

puslapyje
Rodoma 13 - 24 iš 291 dalykų
Rodoma 13 - 24 iš 291 dalykų