Prekių filtras

Price
1 2674
Gamintojas
Daugiau... Mažiau

Paspirtukai

Paspirtukai

Paspirtukai - pastaruoju metų visiškas vasaros hitas! Elektriniai, laisvalaikio ar triukiniai paspirtukai užkariauja mūsų gatves. Kodėl? Paspirtukas tai lengviai valdoma transporto priemonė kuri padės jums nukeliauti iš taško A į tašką B, be didesnių pastangų, juk jum tereikia atsispirti. Paspirtukas daug stabilesnis ir lengviau valdomas, nes tu...

Paspirtukai - pastaruoju metų visiškas vasaros hitas! Elektriniai, laisvalaikio ar triukiniai paspirtukai užkariauja mūsų gatves. Kodėl? Paspirtukas tai lengviai valdoma transporto priemonė kuri padės jums nukeliauti iš taško A į tašką B, be didesnių pastangų, juk jum tereikia atsispirti. Paspirtukas daug stabilesnis ir lengviau valdomas, nes turi vairą priekyje, tai puiki transporto priemonė, tiek keliaujant mieste, tiek laisvalaikiui parke.

Daugiau

Paspirtukai Yra 2830 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Miesto paspirtukai

    Sudedami paspirtukai - praktiška ir svarbiausia kompaktiška transporto priemonė. Su paspirtuku patogiai nukeliausite reikiamus atstumus, o svarbiausia, kad sudedamas paspirtukas yra itin kompaktiškas ir patogus transportavimui ar sandėliavimui ne sezono metu. Sudedamas paspirtukas -tai miesto paspirtukas, kuriam svarbu kompatiškumas ir patogumas.

  • Triukiniai paspirtukai

    Triukiniai paspirtukai - paspirtukai jūsų aktyviems vaikams, jie lavina reakciją, gerina fizinę formą ir  vikrumą. Su triukiniu paspirtuku turėsite pakankamai veiklos rampiniuose parkuose, mokantis ir darant įvairius triukus, ko su paprastu lasivalaikio ar miesto paspirtuku jum padaryti nepavyktų. Taip pat turime naujieną, eletrinį triukinį pasipirtuką, kuris padės jums lengviau atvykti ir nuvyktį iki rampinio parko. 

  • Elektrinis paspirtukas

    Elektrinis paspirtukas - dar greitesnis miesto paspirtuko variantas. Šis paspirtukas, puikus dviračio analogas, tik kur kas kompaktiškesnis ir reikalaujantis mažiau pastangų riedant ir yra papraščiau valdomas.

  • Paspirtukų dalys

    Net ir patys patvariausi paspirtukai turi savo galiojimo laiką, nesvarbu ar važinėjate laisvalaikio paspirtuku, ar triukiniu paspirtukų. Ilgainiui susidėvi guoliai, nusitrina ratukai ir šias dalis tenka pakeisti. Galbūt jum nusidėvėjo vairo gripai ar deck'o griptape'ai, mes turime itin platų atsarginių paspirtuko dalių pasirinkimą.

puslapyje
Rodoma 37 - 48 iš 2830 dalykų
Rodoma 37 - 48 iš 2830 dalykų